Coffee Forums banner
21 - 36 of 36 Posts
Cześć wszystkim, właśnie kupiłem izzo my way pompei i znalazłem wasze forum, szukając instrukcji obsługi

Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyście mogli wysłać mi kopię e-mailem, a wszelkie porady dotyczące maszyny byłyby niesamowite, ponieważ nigdy wcześniej nie używałem komercyjnego ekspresu do kawy?

Dzięki

Darren

Cześć Velobee,

jak ci poszło? Właśnie kupiłem to samo urządzenie. Chcę podłączyć je do propanu, ale jestem trochę zdenerwowany bez instrukcji obsługi lub instrukcji instalacji.

Ciekawy jestem, jak poszło u ciebie.

Pozdrawiam

Cześć!

Prowadzę mobilny wózek z kawą zasilany LPG z 2-grupową głowicą Izzo Pompei. Działa fantastycznie. Chociaż ostatnio zaczął pracować z większym płomieniem podczas nagrzewania bojlera. Chciałbym otrzymać instrukcję obsługi, jeśli ktoś mógłby mi ją przesłać. Wszelkie wskazówki na ten temat byłyby pomocne. Wielkie dzięki
Emma-jane

Myślę, że musisz skontaktować się z inżynierem GAS SAFE, który jest uprawniony do pracy z LPG, palnik i napowietrzanie gazu mogą wymagać regulacji i czyszczenia (to nie jest zadanie dla majsterkowiczów).
Jest zarezerwowany na tę niedzielę, więc wtedy spojrzy. Chciałem tylko specyfikacje/instrukcję obsługi mojej maszyny, aby pomóc w razie potrzeby.

Cześć. Jestem tu zupełnie nowy i potrzebuję pomocy!

Kupiłem MyWay 2 group dual fuel Pompeii. Nie ma instrukcji obsługi i chciałbym uruchomić ją na LPG, a także nie z zasilania wodą z sieci (jest przeznaczona do użytku w przyczepie gastronomicznej), wszelka pomoc mile widziana.

I...jakieś rady dla gościa, od którego kupiłem, który pakuje ją na paletę - instrukcje dotyczące zdejmowania uchwytów dźwigni, aby była mniej podatna na uszkodzenia w transporcie?

Jeszcze jedna rzecz, skoro już tu jestem! Wcześniej używałem National Pallets do wysyłki maszyny (bez problemów) - czy ktoś ma inne rekomendacje dotyczące firm kurierskich/spedycyjnych, aby dostać maszynę z Lincolnshire do Szkocji?

Bardzo dziękuję
Dzień dobry, ostatnio zrobiłem to samo co Ty i kupiłem używaną maszynę dźwigniową izzo, która nie została dostarczona z instrukcją obsługi. Czy udało Ci się znaleźć kopię? A jeśli tak, czy byłaby możliwość, abyś mógł ją przesłać?
Z poważaniem
Adam

Jest zarezerwowany na tę niedzielę, więc wtedy sprawdzę. Chciałem tylko specyfikacje/instrukcję obsługi mojej maszyny, aby pomóc w razie potrzeby.
Witaj,

Czy kiedykolwiek dostałeś instrukcję? Jestem w tej samej sytuacji, działam na solary… moje ciśnienie wzrasta do 2 barów i muszę to posortować, zanim otworzę!!!

Dziękuję

Campbell

21 - 36 of 36 Posts